: Test: T@b L 400 TD (2008 model) | Din Fritid

Test: T@b L 400 TD (2008 model)

Camping i en lille campingvogn er lig med frihed. Frihed til at komme frem overalt. Denne T@B er testet på en campingtur til Berlin, men du kan kører hvor som helst med den. Den er super ideel til et par - ungt som gammelt. Se den også i Tv-programmet ”Anne-Vibeke Rejser” – Berlin.

Sittegruppen er rett innenfor døren til venstre.

Dukkehus på hjul

Campingvognen er trendy, sjarmerende, hyggelig og funksjonell – spesielt hvis man kan leve med, at plassen naturligvis er begrenset. Spør deg selv hvor mye du har bruk for i forhold til den frihet, som du får ved å reise med en liten campingvogn. Friheten her er helt på topp. Selvfølgelig er det ikke mye plass, men det er det man har bruk for. Det er tenkt kreativt og alle hjørner er utnyttet. Sittegruppen er rett innenfor døren til venstre. Ganske enkelt superhyggelig og med annerledes vinduer. Det er akkurat nok plass til at man kan spise og kose seg, dersom været ikke tillater utendørs aktiviteter.

Selv om kjøkkenet er lite er det godt utnyttet.

Godt utnyttet kjøkken

Kjøkkenet er også lite, men ekstremt godt utnyttet. Komfyr, kjøleskap og håndvasken er som i mange andre større campingvogner. Skapplassen er kreativt utnyttet og man overraskes over, hvor mye det er plass til. På motsatt side er det garderobeskap med ekstra hyller.

Dobbeltsengen er perfekt med god plass i både lenge og bredde.

Perfekt seng

Soveværelset og dobbeltsengen er perfekt. Det er god plass i både lengde og bredde. Madrassen er svært komfortabel. Best av alt er imidlertid det store skylight-vinduet med fleksible muligheter for hvordan man vil kunne se ut. Man kan altså med fordel velge å åpne gardinen ovenfra slik at man kan ligge og titte ut på stjernene uten at man kan se inn nedenfra. Rundt om sengene er det hyller til pyntegjenstander og god belysning.

Toalettet er et lite og godt utnyttet rom.

Lite toalett

Toalettet er det minste rommet, men man blir nok en gang imponert over, hvor godt plassen er utnyttet.

Dette praktiske rommet er rett for hånden uten, at det tar for mye plass i den på forhånd lille vognen.

T@B 400 er en liten og praktisk campingvogn.

Utvendig design

T@B 400 er en smagssag, men hvis man gerne vil køre i en speciel vogn, der ikke ligner alle de andre samtidigt med at man vil funktionaliteterne, er den lige sagen. Den dråbeformede facon og de runde vinduer gør, at det er vogn man lægger mærke til. Støttebenene, der sidder lidt langt inde under vognen, kan for nogen være lidt svære at komme til, men ellers fungerer alt optimalt.

Isabella har designet et helt spesielt telt, som bare passer til denne modellen.

Tilhørende fortelt

Selv om T@B er en liten reisevogn, som man vanligvis vil forflytte seg ofte med, har Isabella designet et helt spesielt telt, som kun passer til denne modellen. Det gjør, at campingvognen kan brukes til enda mer og at man får dobbelt så mye plass, når man ligger flere dager på samme sted. Teltet er lett å sette opp.

Med forteltet får man en virkelig allsidig vogn, som kan brukes til mange forskjellige former for camping samtidig med at man er trendy. Campingvognen er imidlertid ikke bare morsom og annerledes – den fungerer optimalt, så lenge man er innstilt på, at det ikke er så mye plass. Tenk hvor mye frihet det gir.

Fakta

Bredde: 223 cm
Lengde: 571 cm
Egenvekt: 1000 kg
Totalvekt: 1200 kg
Lasteevne: 200 kg

Som trekkbil ble det testet en Kia Ceéd – som absolutt ikke hadde noen problemer. Godt vogntog, som kjører stabilt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden