: Outwell: Lunt og godt | Din Fritid

Outwell: Lunt og godt

Outwell er den ledende leverandøren av luksus campingutstyr og tilbyr et bredt utvalg av soveposer til hele familien og til alle årstider.


Allsidige løsninger

Camper serien har et luksuriøst og allsidig utvalg av teppesoveposer, som med glidelås kan trekkes helt opp og dermed brukes som teppe, eller to soveposer som kan festes sammen til en dobbelt sovepose. Du kan også velge Camper Dobbelt, som er rummelig og perfekt, dersom man vil ligge under samme ”dyne”. Alle Camper soveposer inneholder Isofill fyll, som er silikonbehandlede hullfibre, som varmer og isolerer optimalt. Isofill fyllet ligger dessuten forskjøvet i en to-lags konstruksjon, noe som bevirker at kuldebroer minimeres, og at soveposen kan benyttes ved temperaturer mellom +17 og -16 grader.

En annen populær serie er de mumieformede Comfort soveposer, som inneholder tekniske detaljer som konturformet hette og varmekrage rundt skuldrene for ekstra beskyttelse mod kulden samt lettgående glidelåser, innvendig nettlomme og kompresjonspose. Comfort soveposene fås nå også med to separate glidelåser, slik at det er mulig å skjøte en høyre- og venstre sovepose sammen. Soveposene kan brukes ved temperaturer fra +18 til -20 grader.

Brukervennlige nyheter

En av årets nyheter, som går igjen i alle Outwell soveposeserier, er et nytt brukervennlig ikon, som markerer de årstidene, som en sovepose er mest velegnet til. Campere, backpackere og reisende vil sette pris på det store utvalget av soveposer i Outwell 2009 sortimentet. For å sikre forbrukernes trygghet er alle Outwell soveposer testet etter en EN13537-standard, som angir soveposenes evne til å holde på varmen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden