: Sommerferie - Mor er ferien avlyst i år? | Din Fritid

Sommerferie - Mor er ferien avlyst i år?

Våren nærmer seg som et lys i mørket, og i takt med at lyset og varmen får mer tak, kommer tiden, da familien skal planlegge sommerferien.

Campingferie med familien, der man kan høre gresset gro og bølgene slå, er i økende grad blitt en populær ferieform for skandinaviske familier. Dette skyldes blant annet muligheten for nærhet til familie, venner og natur. Samtidig har teltferie de siste 5-6 årene utviklet seg fra å være en primitiv ferie til å være en ferie, der man kan velge nøyaktig den grad av luksus, man ønsker seg, noe som også har påvirket populariteten.


Ferie under teltduken

Teltcamping er ikke bare populært, det er også et økonomisk gunstig alternativ til andre ferieformer, der man raskt kan komme til å måtte grave dypt i lommene. For mellom 8.000 – 10.000 kroner blir familien fullt utstyrt med et rommelig luksustelt med full ståhøyde og alt det nødvendige utstyret, som soveposer, luftmadrasser, stoler, bord, garderobe og kjøkkenbord til matlagingen – og så har man kvalitetsutstyr, som holder i mange år.

Individuelt design med fleksible telt i alle størrelser

Outwell tilbyr telt i mange forskjellige størrelser med forskjellige detaljer, og dekker dermed ethvert behov, som den kravstore campingfamilien måtte ha.

I de nye teltene til 2009 er det blant annet tenkt på, hvor man skal henge badetøyet og de våte håndklærne, det er omkledningsfasiliteter og mulighet for tilbygg, som gir mer overdekket plass foran oppholdsrommet.

Det praktiske står i høysetet, kabelinngang og lampeholder gir familien mulighet for å henge lamper i taket, slik at det blir en hyggelig stemning inne i teltet i de mørke kveldstimene. Det er også oppbevaringslommer sentralt plassert i teltet. Dessuten kan man utstyre teltets oppholdsrom med et bløtt fleece gulvteppe og barna kan få sitt helt eget barne-innertelt i jungletema med egen inngang og en mørk, stjerneklar himmel. Det er veldig mange funksjonelle detaljer samt høy komfort, og graden av luksus i dagens form for ferie under teltduk ligger veldig langt fra den gang ”da far var gutt”.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden