: Outwell: Luksus Telt-Camping med fokus på design og komfort | Din Fritid

Outwell: Luksus Telt-Camping med fokus på design og komfort

Tendensen går mot større og mer luksuriøse familietelt, der man selv kan sette sitt preg på tilbehøret.

Telt-camping med ordentlig masse luksus og komfort i deilige store familietelt.

Familietelt med plass til hele familien

Telt-Camping er for mange familier den foretrukne ferieform med fokus på det hyggelige sosiale liv, naturen og en aktiv ferie. Dette i kombinasjon med, at man for lite penger kan få veldig mye luksus og komfort i deilige store familietelt, er med på å gjøre det til en attraktiv ferieform.

- Valget faller ofte på Outwell produkter når det gjelder store, komfortable familietelt med en mengde gjennomtenkte detaljer. Forbrukerne setter pris på, at de bare skal konsentrere seg om ferien. Et telt er ikke lenger bare et telt, i dag er de moderne, av høy kvalitet og enkle å håndtere. Akkurat som hjemme setter vi pris på å sette vårt preg på hjemmet, og dette kan man selvfølgelig også gjøre, når hjemmet flyttes utendørs i ferien. Med en av årets nyheter er det tenkt i nytt smart trendy design både ute og inne, sier Markedssjef Dorte Tegllund.

- Dorte Tegllund fortsetter: Outwell kan i år presentere et nytt flaggskip, som har perfeksjon som eneste parameter: den nye AvantGarde teltkolleksjon. Kolleksjonen integrerer de fineste materialene, godt håndverk og moderne teknologi. Klassiske modeller med en antydning av sommerenger trykt på det nye Mocca-fargede teltet kompletteres av de nye stripete innerteltene samt matchende tilbehør. Dette gir samlet familien mulighet til å skreddersy sitt eget, raffinerte hjem til campingturen.

AvantGarde kolleksjonen omfatter modellene Ohio, Maryland og Arkansas.

AvantGarde kollektionen omfatter tre nye teltmodeller - Ohio, Maryland og Arkansas

AvantGarde kolleksjonen omfatter tre nye teltmodeller - Ohio, Maryland og Arkansas
Ohio modellen byr bl.a. på en helt ny innredning med sovekabiner på den ene siden og et oppholdsrom, som strekker seg fra fronten til bakerst i teltet. Ohio fås i en 5 og 7 personers utgave på henholdsvis 18 og 26 m2. Den store modellen har også walk-in garderobe med adgang fra begge sovekabinene og fra oppholdsrommet. Garderoben kan byttes ut med et ekstra innertelt med 2 soveplasser. Begge modellene har frontventilasjonsvegg og ekstra bredt solseil med to nye praktiske tørkestenger, som en gang for alle løser det evige problemet: Hvor skal vi henge det våte badetøyet til tørk?

Arkansas modellene er utrolig stabile telt takket være de buede stålstengene, panoramavinduene i det store frontsolseilet og oppholdsrommet, som gir en lys og luftig følelse. Arkansas fås med hhv. 5 og 7 soveplasser og er dermed en sikker bestselger.

Alle de nye teltmodellene kan utvides med et tilbygg, som kan tas helt av, og har avtagbar teltbunn. Dette gir en utvidelse på opp til 8 m2 og er perfekt til å sitte og slappe av i, lage mat m.m.

For ytterlige å gi familien mulighet til å sette et personlig preg på hjemmet i naturen, er de nye smarte fargene, striper og mønstre videreført i alt tilbehør, som er omhyggelig fargekoordinert, slik at det kan mikses og matches. Tilbehøret omfatter leseil, gulvteppe, møbler, luftmadrasser, liggeunderlag og det populære melaminservice. Kolleksjonen omfatter dessuten nye, soveposer med dunfyll.

Barnekolleksjonen vil helt sikkert framkalle de søteste feriedrømmer hos barna.

Teltcamping i barnehøyde

- Barna skal selvfølgelig også ha mulighet for å sette sitt preg på ferien, og vi fortsetter derfor suksessen med det spesielle barneinnertelt, der barna både kan sove og leke, og ha sin helt egen inngang i barnehøyde. Det spesielle barneinnerteltet fås til de fleste Outwell telt, som har mer enn en sovekabin. Det medfølger 3 stk. soft baller, som kan brukes til å score poeng med gjennom det innbygde nettet i taket og som en ekstra detalj, er taket i innerteltet laget som en mørk, stjerneklar himmel, som helt sikkert vil framkalle de søteste feriedrømmer, sier Dorte Tegllund.

Det nye Indian Lake telt er enkelt å sette opp og pakke ned.

Telt i alle størrelser

Den øvrige teltkolleksjonen byr på telt i mange forskjellige størrelser og dekker dermed ethvert behov som den krevende campingfamilien måtte ha. 2009 byr på tre nye, mellomstore telt, alle med den populære isydde teltbunn: de NYE Michigan modellene og det NYE Carolina i fargen Mocca og det NYE Iowa i grønn. Mange av Outwell teltene kan utvides med en universal åpen front- eller sidetilbygg, som gir god ekstra plass f.eks. til matlaging og spising.

Sist men ikke minst leder en av nyhetene innenfor de moderne polyesterbomullstelt tankene over på de amerikanske indianeres tipi telt, men i en ny og mye mer komfortabel utgave. Det nye Indian Lake telt er enkelt å sette opp og pakke ned, da man bare har bruk for en enkelt teleskopstang i midten. Indian Lake vil glede campere, som ønsker masser av plass og komfort ispedd et snev av eventyr.

Sortimentet av lette sammenleggbare møbler er utvidet med smarte varianter i NYE stripete kombinasjoner – den sorte fargen matcher alle teltene.

Fokus på tilbehør og funksjonalitet

- Til samtlige Outwell telt er det fokusert på tilbehør, som f.eks. et mykt fargeavstemt vegg til vegg fleeceteppe, som uten tvil gir den rette kosestemningen i teltet. En annen spennende detalj er en bardunholder, som holder styr på de selvlysende bardunene, når teltet settes opp og pakkes ned. Teltene, som er lette å slå opp, har store oppholdsrom og full ståhøyde. Det praktiske står i høysetet, som er grunnen til at det også er en praktisk kabelinngang samt opbevaringslommer, som er plassert fornuftig i forhold til, hva de skal brukes til, sier Dorte Tegllund.

Takket være Outwells sans for tilbehør kommer 2009-serien hele veien rundt og gjør campinglivet mer komfortabelt, praktisk og behagelig. Serien er mer funksjonell, allsidig og designorientert enn noen gang tidligere.

Kvalitet og komfort i høysetet

- Vi legger stor vekt på innovasjon og produktutvikling. Og sammen med våre testfamilier, gjør vi alt for konstant å utvikle oss og komme på nye, spennende features, der kvalitet og komfort står i fokus. Alt sammen for å sikre en optimal opplevelse på campingturen, slutter Dorte Tegllund.

Oase Outdoors ble grunnlagt av Mogens Arens i 1984. Virksomheten ligger i dag i Give og beskjeftiger ca. 50 ansatte. På tvers av tre brands tilbys et bredt sortiment av telt, soveposer, liggeunderlag, ryggsekker, møbler, elektriske lamper, akryl glass og melamin – med andre ord, et veldig omfattende outdoor sortiment. Produktene distribueres via tradisjonelle caravanforhandlere, sportsbutikker, spesialbutikker og store varehus. Hovedmarkedene er England, Danmark, Tyskland og Holland.

Outwell vil bli å finne på Ferie For Alle i Messecenter Herning fra den 20. – 22. februar, der vi viser nyheter fra 2009 kollektionen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden