: Danske Isabella klar for vekst | Din Fritid

Danske Isabella klar for vekst

Isabella har lagt ned den siste rest av serieproduksjon av fortelt i Danmark for i framtiden å få sydd alle telt i andre land.

I en hel årrekke har Isabella både produsert i Danmark og i utlandet, men framover vil produksjonen kun gjøres gjennom mangeårige samarbeidspartnere, som er ansvars- og kvalitetsbevisste. Utviklingsprosjekter, spesialproduksjoner og testvirksomhet vil fortsatt finne sted i Danmark, der 100 dyktige medarbeidere står bak den fortsatte produktutviklingen, kvalitetssikring, tester osv. Reparasjons- og serviceavdeling vil fremdeles finnes i Vejle.

Omleggingen av produksjonen er en helt naturlig utvikling, som ene og alene er blitt framskyndet på grunn av den aktuelle nedgangen i markedet for langvarige forbruksgjenstander, som campingutstyr jo tilhører. Ved å legge alt syarbeid ut til land med lavere omkostninger, styrker Isabella konkurranseevnen og kan være enda mer innovativ og nyskapende. Isabella har en lang og stolt historie og innehar posisjonen som den ledende produsent av fortelt i Europa.

Ingen krise

Adm. direktør hos Isabella, Claus Astrup-Larsen forteller:
- Vi har hørt flere i bransjen stille spørsmål om omleggingen av produksjonen er et signal på, at bedriften er inne i en krise. Til dette vil jeg bare si, at Isabella er solid og klar for framtiden – en svært robust og økonomisk solid bedrift, som kun legger om produksjonen for fortsatt å stå sterkt på de europeiske markedene og kunne tilby spennende og nyskapende produkter av høy kvalitet til campingbransjen. Campingbransjen og forbrukerne har hele tiden nye ønsker og behov. Vi vil være i forkant av ønskene til et spennende fritidsliv, og det kan bare la seg gjøre, hvis virksomheten er ytterst effektiv og veltrimmet.

- Hos Isabella er vi klar til å møte framtidens ønsker sammen med forhandlerne og alle de gode kundene, avslutter Claus Astrup-Larsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden