: DWT 2011: Presenterer Junior og Gala Plus | Din Fritid

DWT 2011: Presenterer Junior og Gala Plus

Helt nykonstruerte lettvekts reisetelt i den beste kvalitet, som er perfekte til vårens første turer.

DWT Junior - lettvekts reisetelt

Junior forteltet er et moderne deltelt som byr på en nyutviklet kombinasjon av materialer og funksjonalitet. Det 28 x 1 mm aluminiumsstativet er veldig lett, og samtidig en svært stabil løsning for reisecamperen, som setter pris på den lave vekten på bare 14 kg for hele teltet. Teltduken er av det kraftige lettvektsmaterialet “Ripstop-polyester”, og det finnes tallrike åpningsmuligheter, ventilasjon og smarte finesser innebygget i teltet.

Leveres i størrelse: 355 x 230 cm.

Dwt Gala Plus rejsetelt

Gala Plus er for de som er mye på farten - og som er på jakt etter det ultimative lettvektsteltet. Det er veldig raskt å sette opp, og veier hhv. 10 og 12,5 kg for de to størrelsene. Teltet er en videreutvikling av det kjente lettvektsteltet Gala. Fås i marineblå/grå - og med forbedret Longlife glassfiberstativ og ventilasjonsåpninger.

Leveres i to størrelser: I 280 x 240 cm og II 350 x 240 cm.

Les mer på www.dwt-zelte.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden