: NAF-Camp: Campingguide 2011 | Din Fritid

NAF-Camp: Campingguide 2011

Den nye campingguiden – Camping i Norge 2011 – fra NAF er nettopp kommet ut

Den nye guiden med betegnelsen Camping i Norge 2011 er Norges største campingguide og har en komplett liste over alle landets campingplasser. Det er også en omfattende beskrivelse av de 292 plassene som er med i NAF Camp, som blir presentert med bilde, symboler, priser og GPS-koordinater. I tillegg til mye nyttig informasjon av mer generell natur.

Man har også laget en oversikt som bedømmer campingplassene med hensyn til sanitære forhold, oppstillingsplass, servicenivå og aktiviteter. Det gjøres imidlertid oppmerksom på at denne er utarbeidet etter informasjon gitt av plassene selv, og ikke er egne vurderinger gjort av NAF.

Camping i Norge 2011 kan du få ved å oppsøke NAF sitt Hovedkontor, de forskjellige lokale NAF-kontorene, NAF Sentre, NAF Testestasjoner og alle campingplassene innen kjeden.

Les mer på www.nafcamp.no eller www.naf.no/Bilferie/Camping/

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden