: Isabella 2011: Eclipse - solseilet til både fortelt og campingvogn | Din Fritid

Isabella 2011: Eclipse - solseilet til både fortelt og campingvogn

Frontsolseilet, som heter Eclipse, kan monteres i uthenget på det eksisterende forteltet og dermed fordobles arealet under tak. Monteringen foregår enkelt og raskt, så etter få minutter kan kaffen nytes under den nye terrassen.

Isabella Eclipse - 2011 modell

Eclipse monteres med de fra Isabella velkjente CarbonX stenger, som er betydelig lettere enn stålstenger. Isabella har utviklet et helt nytt system, som gjør at stengene med et enkelt trykk klikkes på plass. Dette gir ytterligere mulighet for å heve eller senke solseilet, hvis solen er sjenerende.

Ikke bare kan Eclipse benyttes som frontsolseil, det kan også monteres direkte på campingvognen. Eclipse er forsynt med en vulst som gjør, at det lynraskt trekkes i skinnen på campingvognen, og med de samme CarbonX-stengene kan brukes som et alminnelig solseil.

Les mer på www.isabella.net/no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden