: Tekno Maskin – størst på Adria | Din Fritid

Tekno Maskin – størst på Adria

Tekno Maskin på Herbergåsen/Opaker langs riksvei 2 mellom Kløfta og Kongsvinger, ble nylig kåret til årets mestselgende Adria-forhandler, en utmerkelse de naturlig nok er veldig stolte av.

Til venstre daglig leder på Tekno Masin Thor Kristian Nordhagen til høyre selger Trond Bekkensten

De har bare solgt dette merket i et par år og det har fått god mottagelse i distriktet, og bare i år har de solgt rundt 50 enheter, og tror at tendensen vil fortsette.

Til tross for mye snakk om finanskrise, dårlige tider og dystre utsikter ser ikke dette ut til å ha rammet campingfolket. Så langt peker alle pilene oppover og det er ingen ting som tyder på at tendensen vil snu med det første.

Firmaet har over tid utviklet seg til et av de mest anerkjent i bransjen og man har hatt en stabil arbeidsstokk noe som utvilsomt har vært med på å skape dette renommeet.

Firmaet ble opprinnelig etablert i 1978 og man solgte da Astral, som senere ble utøket med Knaus, Bürstner og Tabbert for i 2004 i tillegg å få selskap av Polar og Solifer og i 2009 Adria.

Antallet ansatte er nå 10 personer med ytterligere noen på deltid når behovet er til stede. Daglig leder er Thor Kristian Nordhagen som har vært ansatt siden 1982 og innehatt de fleste funksjonene i bedriften.

På årsbasis ligger totalsalget på i overkant av 300 enheter i året, der campingvogner fortsatt utgjør den største delen, selv om etterspørselen etter bobiler har vist en økning de siste årene.

Les mer på www.teknomaskin.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden