: Adria 2016: Designfreak | Din Fritid

Adria 2016: Designfreak

En viktig årsak til at Adria har lykkes så godt er deres fokus på pris og funksjon. Deres nye Sonic-serie viser at produsenten også kan mye om design og luksus-følelse.

Novo Mesto, Slovenia: Det skal sies at det er flere eksempler på at Adria har hatt økt fokus på design siste. Men den nye integrerte Sonic-serien setter en ny standard fra den slovenske produsenten når det gjelder design og luksus-følelse.

Tre soniske nivåer

Produsenten har vært svært bevisst på å skape større og tydeligere skille mellom de tre utstyrsnivåene Axess, Plus og Supreme, som alle deres bobiler leveres i. Sonic-serien kommer i 12 ulike utgaver som 2017-modeller: Fem med utstyrsnivå Supreme, hvor du blant annet finner toppmodellen i810SC på 8,8 meter. Resten av modellene i Sonic Supreme og Sonic Plus er 7,5 meter. Den rimeligste serien Axess består av tre sju-metere. På Sonic-serien er alle modellene bygget på Fiat med AL-KO chassis. Sonic har ikke bare blitt endret innvendig, men har fått ny front og nytt eksteriørdesign. Overskapene er konkave for å gi bedre innvendig plassutnyttelse i bobilen, og TV-løsningen er ny. Adria tilbyr sju års lekkasjegaranti.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden