: Rapido 2017: To nye fra Dreamer | Din Fritid

Rapido 2017: To nye fra Dreamer

Rapido-gruppen produserer ikke bare Rapido og Itineo, men også Dreamer bybobiler.


Rapido Dreamer D 68 Select

Dreamer har to serier hvor Fun har en noe enklere utrustning enn serien Select. Begge seriene består av fem ulike modeller hvor D53 Fun og D68 Select er helt nye for 2017-sesongen. Bobil & Caravan var tilstede ved lanseringen av de nye modellene som den franske produsenten venter seg mye av.


Dreamer D58 Fun

Interiøret

Dreamer D53 Fun er knappe seks meter og har to dobbeltsenger på tvers bak. De er begge 130cm brede og 185 og 189cm lange. Sengene kan tas bort og rommet kan gjøres om til andre formål. Interiøret går i kremfarge og beige noe som gir en lys atmosfære. Møblene har et eksklusivt preg, og badet har dusj og det nye C223-toalettet fra Thetford. Kjøkkenet er utstyrt med et stort kjøleskap på 135 liter, to gassbluss og vask. Kjøkkenbenken har tre store skuffer og to overskap. Det er to overskap over dobbeltsengen bak. Sittegruppen foran har en toseter, to førerseter som er svingbare og et fleksibelt bord som kan justeres.

Dreamer D68 Select er noe lenger en D53 og måler 6,36 meter og har langsgående enkeltsenger bak som kan gjøres om til en stor dobbeltseng. Badet er relativt romslig og kjøkkenet har det du trenger inkludert samme kjøleskap som D53. Select-serien har mye utstyr som standard.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden