: Itineo MJB 800: Variasjon på soverommet | Din Fritid

Itineo MJB 800: Variasjon på soverommet

– Vil du ha en sentrert dobbeltseng i kveld kjære, eller blir det to separate enkeltsenger?


Mange muligheter

Det høres ut som et merkelig spørsmål, da de fleste må velge seg bobil etter hvilken sengeløsning de ønsker. Og angrer du - må du kjøpe deg ny bil… Men det trenger du ikke med Itineo MJB 800: Her har du mange sengemuligheter i en og samme løsning.


Patent

Den franske produsenten Itineo, som hører til Rapido-gruppen, har nemlig utviklet en soveløsning hvor to 75cm brede senger kan settes sammen til en dobbeltseng, de kan plasseres som to frittstående enkeltsenger med plass i midten, eller dobbeltsengen kan skyves til en av de to sidene.
Sengene henger på skinner og har fire små hjul i fotenden. De oppleves som stødige og solide. Du løfter de noe i enden - og så kan de fritt skyves sideveis i hele bredderetningen.
Det er nå fem Itineo-forhandlere i Norge, og nettopp denne modellen vil bli vist på messen på Lillestrøm til høsten.


Toppmodell

MJB800 er Itineos toppmodell og er en integrert bobil på åtte meter. Det er en bil som oppleves som romslig, og produsenten er både stolt og ivrig på å understreke at kvaliteten er på høyde med storebror Rapido som er et etablert og kjent merke i Norge.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden