: Bürstner satser på bybobiler | Din Fritid

Bürstner satser på bybobiler

En helt ny modellansering fra Bürstner på årets CMT messe i januar i Stuttgart var bybobilen CityCar C540.

CityCar C540

Dette er en meget kompakt bobil på kun 541 cm og med tverrstilt seng som er195 cm lang. Bilen har kvalitets rammevinduer og justerbare led-spotter i tillegg til indirekte belysning. Bürstners bybobilserie består nå av fire modeller: C540 og C600 (5,99m) med tverrstilte senger, C602 (5,99m) og C640 (6,36m) med langsgående senger. Bürstner har også forbedret og kommet med nytt grunnriss på sine flaggskip-modeller Elegance I 910 G og I 920 G.

Jubileum

Bürstner ble etablert i 1958 som campingvognprodusent. I år er det 30 år siden produsenten begynte på bobiler, og da er det i kjent stil duket for jubileumsmodeller. I praksis betyr det at et stort utvalg av produsentens bobiler kommer med nytt design. Utvendig tydelig merket med ”Edition 30”, innvendig med ginger-teak interiør og høyglans-overskap. I tillegg leveres modellene med mye ekstrautstyr, slik som 16” aluminiumsfelger, bred inngangsdør, bred markise og multimediaspiller. Jubileumspakken kan leveres på modellene: Travel Van T 620 G; Nexxo Time T 569, T 660 og T 690 G; Ixeo Time IT 586, IT 590, IT 710 G og IT 726 G; Viseo I 690 G. I juni i fjor presenterte Bürstner modellen T744 i deres nye Lyseo-serie. Modellen har en sittegruppe med senkeseng bakerst, i stedet for en tradisjonell soveromsløsning. Bürstner fortalte da at de skulle lansere en helintegrert modell av Lyseo på CMT i januar i år, men denne var dessverre ikke å se. Vi regner med å se denne som en 2018-modell. Lyseo finnes nå også som alkove med blant annet Isofix, A660G og A700G, men disse får vi neppe se i Norge.

Campingvogner

Bürstner hadde også noen vognnyheter: Premio Plus 440 TK er en helt ny modell. Her er det stor sittegruppe med senkeseng over, og køyesenger på tvers bakerst i vognen. Ellers er det Averso serien som har fått fokus. I denne serien er det nå 11 interiørløninger å velge blant. Fra kjørevognen 490TS for to personer til familiens rullende hjem: 720 TK.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden