2017-nyheter: Hobby bobil: Bra utvalg | Din Fritid
2017-nyheter: Hobby bobil

Bra utvalg

Hobby har de siste årene slitt med å bli vurdert som en attraktiv bobilprodusent. Mens de på vognsiden har hatt eventyrlig høye markedsandeler. Foran 2017-sesongen skal det ikke stå på valgmulighetene - med 23 bobilmodeller på menyen.

Den omfattende menyen inkluderer bybobiler, alkover og halvintegrerte modeller. Mange av disse kommer imidlertid aldri til Norge. Merete Nilssen fra importøren Lara fritid forteller at de kommer til å satse spesielt på Optima-modellene T65GE og T65HFL, samt de to nye T70E og T75HF som du kan lese mer om lenger ned i artikkelen. I tillegg vil Vantana modellene K60Fs og K65Es bli å finne hos norske forhandlere.

Generelle forbedringer

Nytt av året er kontrollpanelet og det elektriske bus-systemet, som nå også kan fjernstyres med en smarttelefon. Hobbys smarte skuff for gassflasker er ytterligere forbedret. Men den største nyheten som Hobby har jobbet med de siste to årene er å inkludere alt nødvendig tilleggsutstyr som standard på modellseriene Optima De Luxe og Siesta De Luxe.


Vantana er Hobbys bybobil-serie. Årets store nyhet er kjøleskap i overskapet ved kjøkkenet. Den kreative løsningen frigjør mye skapplass i kjøkkenbenken.

KjøleOVERskap…

Det er ingen skrivefeil. Hobby liker den litt sprø ideen om å plassere kjøleskapet i et overskap. 2017-modellen av bybobilen Vantana er utstyrt med denne spesielle løsningen. 

Smart, i den forstand at den sparer plass i den kompakte bodelen. Du får både stort kjøleskap og luftig bodel. Kjøleskapet er 1,4 meter bredt, er på 90 liter og drives av en kompressor.

Et annet triks for å spare plass er at toalettet skyves inn i veggen når det ikke brukes. Da blir det langt bedre plass til å dusje, eller å skifte.


Modellene T70F og T75HF har fransk hjørneseng og badet lengst bak. Samme løsning som vi finner på Hobbys nyeste interiørløsning på campingvogn.

Halvintegrert

De nye modellene Optima De Luxe T70F og T75HF har en fransk hjørneseng, men badet er ikke smalt og plassert ved siden av. Baderommet er på tvers lengst bak i bilen og plassen ved siden av sengen brukes som adkomst til badet. En interessant løsning som vi kun har sett hos Frankia tidligere. Forskjellen mellom de to er at T75HF har senkeseng og er noe lenger.  

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden