Tripbuddy campingvogner:: En reisekompis av en campingvogn | Din Fritid
Tripbuddy campingvogner:

En reisekompis av en campingvogn

Det engelske caravanmarkedet er helt unikt, og har langt større variasjon enn markedet i resten av Europa. Vi har sett på Tripbuddy, som ikke er fargeredd!

Én ting er at britene er spesielt glad i blant annet store sofaer, men det later til at kreativiteten har generelt gode forhold her. Eller hva annet kan man si om Tripbuddy?

Dette er en skikkelig tøff campingvogn som ikke er redd for å skille seg ut, og det er nok ikke tilfeldig at produsenten gjerne viser den frem i rød utgave. Du kan for øvrig få din Tripbuddy i nær sagt hvilken farge som helst.

Selve vognen er ikke veldig avansert: Basisutstyret er på plass, i form av kompressorkjøleskap, tverrstilt dobbeltseng og enkel innredning. Modellen med topphengslet bakdør gjør det særs enkelt å feste et fortelt i denne, og du har raskt dobbelt så stor plass å boltre deg på, siden døren danner et tak. Modellen produseres kun for det nasjonale markedet, så foreløpig er Tripbuddy kun et produkt til inspirasjon for oss her i Norge.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden