: Enkel glede for to | Din Fritid

Enkel glede for to

Den er lett, den er liten, den er enkel å kjøre og den bare ber om å få bli med på tur. Men mest imponert ble vi da vi åpnet døra på campingvogna.


Dethleffs Campy.

Ut på tur

Vi har en avtale om fotografering av reisevogner og sikter på rolige småveier i det vi kjører av gårde etter å ha hektet på en Dethleffs Campy. Friksjonskoblingen er skrudd fast, sola skinner og alt er som det skal. En slik fotosession innebærer at sjåføren må kjøre frem og tilbake på samme strekning helt til en kravstor fotograf er fornøyd. Og det kan by på utfordringer hos en sjåfør med «fremover-sertifikat». For det blir utallige u-svinger i løpet av en formiddag. Men Campyen henger tilnærmet uanfektet bak bilen, den følger sporene til bilen og det føles som å kjøre med en middels lastet tilhenger. Sjåføren er godt fornøyd med ekvipasjen.


Sengeplassen.

Velkommen inn

Men det beste ved Campy er hvor praktisk den er innredet. Vi lånte 001-modellen med fast dobbeltseng. Kjøkken-hjørnet rett innenfor døren er ikke stort, men to bluss, en vask, et overskap og litt benkeplass er det du trenger. Det er gjort plass til et eget bad med overraskende grei plass. På badet er det en vask, et toalett, et speil og et stort skap. I soveavdelingen fremst i vognen er dobbeltsengen smalere i fotenden. Sengen er plassert ganske høyt, åpenbart for å gi plass til et romslig garasje-rom under. Dette rommet har du adgang til både innenfra og via en utvendig luke. Og her er det virkelig mye plass. Bordet kan skyves under sengen.De finnes også to styling-pakker i kombinasjon med polarblå vogn - om man ønsker å skille seg ut enda mer.

Vel fremme

Den gode lette følelsen blir bekreftet når vi skal parkere campingvogna på en parkeringsplass med små muligheter for manøvrering med full ekvipasje. Vi hekter av vognen og triller den så enkelt på plass at godfølelsen kommer til å sitte i lenge.

Tekniske data

Campy 001 Luxus - Campy 002 Luxus Pris: Kr 121.900 Totalbredde: 213 cm - 213cm Lengde konstruksion/total cm:372 / 515 cm - 372 / 515 cm Totalhøyde/forteltmål:250 / 712 cm - 250 / 712 cm Liggeplads front:200x165/125 cm - 210x200 cm Kjøreklar vekt: 720kg - 720kg Nyttelast: 180 kg - 180 kg Teknisk tillatt totalvekt: 900 kg - 900 kg Mulig forhøyelse av totalvekt:1000 kg - 1000 kg Chassis: AL-KO - AL-KO Varmeanlegg: Truma - Truma Kjøleskap/fyseboks: 86/9 l - 86/9 l Volum vann/spillvann: 19/- l - 38/22 l

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden