Bobil-Dag på tur: Tromsø: Tromsø i sentrum | Din Fritid
Bobil-Dag på tur: Tromsø

Tromsø i sentrum

Tromsø kan by på to høysesonger i året: Midnattssol og nordlys. Nord-Norges største by har likevel langt mer å tilby enn eksepsjonelt lyssatt natur: Vi snakker om en by med et yrende uteliv og like mange innbyggere som hele Finnmark.


En regnværsdag ødelegger ikke humøret til Christoffer og Hanne, som har tatt barnefri turtil Tromsø for gode byopplevelser.

Når Din Fritid besøker byen en tidlig høstdag, viser værgudene seg ikke fra sin beste side. Vi treffer Hanne og Christoffer Rødsand fra Øksnes i Vesterålen, som har tatt turen til Tromsø med sin veteran VW boble og campingvogn. På grunn av litt uheldig parkering på...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden