Bobildag i Nord: Reisemål: Hammerfest | Din Fritid
Bobildag i Nord

Reisemål: Hammerfest

Er Hammerfest med sine 10 000 innbyggere verdens nordligste by? Det mener byen selv. De har tatt patent på begrepet «Verdens nordligste by», selv om Honningsvåg også har bystatus – og ligger lenger nord. Uansett må du til Hammerfest for å sikre deg medlemskap og pins fra isbjørnklubben.


Ha alltid kameraet klart for alle motivene som dukker opp. Været skifter fort, og selv et regnvær kan bli et godt bilde - enten ut av vinduet på bobilen eller om du tar turen til byens utkikkspunkt på Salen.

Hammerfest ligger på 70,7 grader nord, og var frem til 1996 ansett som verdens...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden