Magne Hagberg | Din Fritid

Magne Hagberg

Artikler av skribenten

Tett på
«Hans» herjet med Liodden camping

Stoppet folk fra å campe

Da de store vannmassene skylte over campingplassen til Hamid Lutfi, hadde heldigvis de fleste forlatt området. Takket være en ansvarsfull innehaver, var det ikke som vanlig fullt med campingvogner og bobiler den 8. august, da flommen var på sitt verste.

Tett på
Bobillykke

Søndagsro

En søndagsmorgen ved dette frokostbordet i denne bobilen, reflekterte Steinar Nilsen over at denne stunden var spesielt verdt å nyte - fullt ut. En lang frokost med utsikt over Fauske i Nord-Norge, sammen med kona Bodil var helt topp.

Reise
Helvete: Ekstreme naturkrefter

Jettegrytene i Helvete

De imponerende jettegrytene i Espedalen ble trolig dannet i løpet av svært kort tid. Tegn tyder på at det har vært mektigere krefter i sving enn da andre jettegryter ble formet. Lever Helvete opp til sitt stedsnavn? Din Fritid har besøkt naturfenomenet.

Norgesferie
Sameti

Et reisemål til refleksjon

Det er mange nordmenn som aldri har hørt om Marcello Haugen (1878-1967). Nordmannen var kjent som klarsynt og brukte sine evner til å hjelpe andre. Hytten hans i nærheten av Otta ligger på en topp «der sola alltid skinner», og er et unikt reisemål.

Reise
Underlig naturfenomen i Gudbrandsdalen

Kvitskriuprestene

– Kvitskriuprestene innfridde forventningene, stråler bobilsjåfør Trond Grimstad. Det rare navnet på det som er noen av verdens mest utviklede jordsøyler kommer av utseendet. Naturfenomenet minner om stilistiske skulpturer av prester med hvite leirkjortler og svart prestehatt av stein på hodet.