Reise: Sommerferie i Sverige: Seks strandcampinger | Din Fritid
Reise: Sommerferie i Sverige

Seks strandcampinger

Du trenger ikke være rik for å bo rett på stranda i sommerferien. I Sverige finner du flere campinganlegg med førsteklasses plassering – kun få meter fra finkornet sand og skvulpende bølger!


Seks anbefalte strandcampinger i Sverige.

Mange opplever at den svenske vestkysten minner om Syden om sommeren. Langs den svenske kysten bugner det av sandstrender, uteserveringer ved vannkanten og sommerlig musikk. Og det beste er at Syden-Sverige bare ligger en kjøretur fra Norge og ikke krever et høyt feriebudsjett. Langt mer miljøvennlig enn en flyreise til Syden!
Her får du fem campinger på Sveriges vestkyst (og en outsider i innlandet) - alle med nærhet til noen av Sveriges aller fineste strender!

 

 


Skrea Camping och Stugby.

1. Skrea Camping & Stugby i Falkenberg

På dette firestjerners campinganlegget bor du bare et steinkast fra barnevennlige Skrea Strand, en to kilometer lang strand med høye sanddyner og langgrunt vann. 

 2. Ystad Camping i Ystad

Fin familiecamping i syd-østre Skåne, bare et steinkast fra Sandskogens fantastiske sandstrand. Her har dere også den vakre middelalderbyen Ystad og alle Österlens severdigheter for deres føtter.

 


Björkängs Havsbad och Camping.

3. Björkängs Havsbad i Varberg

I den lille surfebyen Varberg, på «Hallands Riviera», ligger Björkängs Havsbad. Her camper du like ved en lang og barnevennlig sandstrand som er et perfekt tilholdssted på varme dager. Det tilbys dessuten kitekurs på stranden, for den som vil bryne seg på en våt og frisk utfordring. 

 


Falsterbo Resort.

4. Falsterbo Resort i Skåne

I skånske Falsterbo finner du Falsterbo Resort, et trestjerners anlegg som fikk et realt ansiktsløft før 2017-sesongen. Her bor du i et klassisk badeby-miljø, like ved Falsterbo Strandbad, Skånes eldste friluftsbad, og en milelang sandstrand. 

 


Mötesplats Borstahusen.

5. Möteplats Borstahusen i Landskrona

Firestjerners moderne campinganlegg, bare et steinkast fra den lange sandstranden i kanten av Öresund – med utsikt mot Ven og Danmark. 

 


Kronocamping Lidköping.

6. KronoCamping Lidköping i Västsverige

Femstjerners anlegg rett ved innsjøen Vänerns fine sandstrand. Campingen tilbyr mange ulike aktiviteter.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden