Bobilplass i Lundåkrahamnen i Sverige: Småbåthavnen som ønsker bobiler velkommen | Din Fritid
Bobilplass i Lundåkrahamnen i Sverige

Småbåthavnen som ønsker bobiler velkommen

Er du på vei til eller fra kontinentet på E6 gjennom Sverige er en stopp i Landskrona å anbefale.

– Vi har bra med bobiler her også utenom sesongen. Nå sist nyttårsaften hadde vi 20 bobiler her, for eksempel. Januar og februar er det lite biler, men vi holder åpent, forteller havnekaptein Mårten Larsson til Din Fritid.

Bobilparkeringen i Lundåkrahamnen ligger i Landskrona, noen minutters kjøring fra E6, mellom Malmø og Helsingborg. Plassen er helårsåpen og har 48 plasser nær vannkanten, alle med strøm og gressplen.

Bobilparkeringen ligger i en småbåthavn som har 450 båtplasser og 87 små hytter som hører til båtplassene. Hele plassen er inngjerdet og overvåkes av et vaktselskap tre ganger i døgnet.

Portene stenges klokka 23, og etter det kommer en ikke inn på området. Fra 1. november til 25. mars må man sjekke inn før klokken 19. Er en allerede innsjekket finnes en kode på kvitteringen slik at en kjøre ut og inn i anlegget når porten er stengt. Betalingen skjer i automat.

Lundåkrahamnen ligger midt på Øresundskysten og er et fint utgangspunkt for utflukter både på den svenske og danske siden.


Plassen er helårsåpen, og har 48 plasser nær vannkanten. Alle med strøm og gressplen.

 

Populært med fiske

Er du glad i å fiske har området et av Sveriges beste havfiske-muligheter. Det arrangeres fisketurer med båt fra Landskrona, ut rundt øya Ven, som ligger 15 minutters båtreise unna. Avhengig av årstid fanges torsk, sild, makrell og ulike flyndrefisker. Det er mulig å leie fiskeutstyr.

 

Restaurant

I sesongen er det åpen kiosk og restaurant på området. Andre fasiliteter på området er toalett, dusj, vann, vaskemaskin, tørketrommel, tømming, gråvann og toalett - alt er åpent hele året.

Med bilen parkert med fronten mot vannet, småbåtene og livet i havnen kan en også nyte den fantastiske utsikten. Her får du solnedgangen med København, Øresundbroen og Turning Torso i horisonten. Turning Torso er en skyskraper i Malmø, som med sine 190 meter kaprer tittelen som Nordens høyeste hus, og det nest høyeste i Europa. Bare Triumfpalasset i Moskva er høyere.

Bobilparkeringen i Landskrona er en perfekt avstikker fra E6, på veien til eller fra kontinentet.


Området har et av Sveriges beste havfiske-muligheter.

 

Åpen hele året

180,- SEK pr.døgn som betales i automat

Vann, toalett, dusj, tømming gråvann/toalett på området

Plass til 48 bobiler med strøm

Ingen forhåndsbestilling

Stellplass Lundåkrahamnen

Stuverigaten 43, 261 35 Landskrona, Sverige

+46 418265350

www.lundakrahamnen.se/husbilar

www.visitlandskrona.se

Facebook, søk lundåkrahamnen ställplass

www.landskronabaten.se

e-post lundakrahamnen@telia.com

GPS 55.859759, 12.853128

 

 

 

 

 

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden