Med bobil på Island: Mektige Island | Din Fritid
Med bobil på Island

Mektige Island

Det er få steder du møter så mange naturkrefter på nært hold som på Island. En rundreise i bobil er den optimale måten å oppleve øya på.

Islands fremste attraksjon er uten tvil naturen, og her er det mye å ta av: På én dag kan du oppleve sørlige Islands fantastiske fosser. Kjører du videre østover kommer du til flere fascinerende landskap: Grønne slake fjellsider med beitende sauer, og grønne tuer som får deg til å lure på om du er kommet til Hobbit-land. I sør er det svarte sandstrender og lavalandskap finnes i mange former over hele øya. Det er flere isbreer på Island, hvor Vatnajøkull med sin imponerende størrelse er...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden