Underlig naturfenomen i Gudbrandsdalen: Kvitskriuprestene | Din Fritid
Underlig naturfenomen i Gudbrandsdalen

Kvitskriuprestene

– Kvitskriuprestene innfridde forventningene, stråler bobilsjåfør Trond Grimstad. Det rare navnet på det som er noen av verdens mest utviklede jordsøyler kommer av utseendet. Naturfenomenet minner om stilistiske skulpturer av prester med hvite leirkjortler og svart prestehatt av stein på hodet.


Til venstre: Sølvi Grimstad og Trond Grimstad, fra Krokstadelva på Østlandet.  Til høyre: Ann-Helen Sembsmoen og Vebjørn Sembsmoen fra Nærbø på Jæren. Begge foto: Privat.

Din Fritid møter de to venneparene, som liker å oppleve Norge med bobilene sine, ved den helt usedvanlige naturopplevelsen. Parene kunne fortelle at de ved en tidligere tur langs E6 i Gudbrandsdalen...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden