: Messecampen flyttes | Din Fritid

Messecampen flyttes

Det var store problemer i forkant av fjorårets messecamp under Caravanmessen på Lillestrøm. Den tradisjonelle messecampen på Hellerudsletta ble reddet i siste liten. I år er det allerede klart at campen må flyttes, forteller messearrangør Konrad Sel og Bjørn G. Kværne i NBCC avdeling Romerike.


- Vi trives godt på messecampen med hundene Alida og Sivert, kunne Mette Sundene og Morten Engmann fra Horten fortelle til Din Fritid i høst. Foto: Tore Afdal

Ikke lenger økonomisk forsvarlig

Årsaken til at Hellerudsletta ikke lenger vil bli arena for den tradisjonsrike messecampen er ifølge arrangøren nye og krevende økonomiske leiebetingelser. – Det er ikke mulig å få til en forsvarlig avvikling av messecampen på Hellerudsletta slik betingelsene nå har blitt, kan Konrad Sel fortelle til magasinet Din Fritid.


Ivrig messegjeng: Bjørg, Lindis, Anne, Kjell (messecamp-sjef), Arild, Bjørn, Bjørn Gunnar Kverne (leder av avdeling Romerike), Inge, Tor, Bjørn og Arild. Foto: Tore Afdal

Alternativene

Caravanmessen har i samarbeid med NBCC avdeling Romerike, som er teknisk arrangør, sett på mange ulike plasseringer og løsninger. – Vi har sett etter områder i og utenfor Lillestrøm, men det har ikke lykkes oss å finne gode løsninger. Derfor er vi glade for at det nå er avklart at vi kan leie grusplassen ved Norges Varemesse. Her vil vi etablere en messecamp med kapasitet på rundt 150 enheter, sier Bjørn G. Kværne i NBCC avd. Romerike.


En god og en dårlig nyhet: Det blir meget kort avstand fra messecampen til messelokalene i år, siden grusplassen rett ved utstilingshallene skal benyttes. Den dårlige nyheter er at kapasiteten blir på mindre enn en tredel, totalt rundt 150 enheter. Foto: Tore Afdal

Førstemann til mølla

– En Caravanmesse bør ha en messecamp for de besøkende, men det er krevende å få til dette ved Norges Varemesse. Vi er selvsagt misunnelige på svenske Elmia som har store områder tilgjengelig i gangavstand fra messehallene. Når det er sagt er vi selvsagt glade for at vi har fått til en løsning - selv om vi skulle ønsket oss en større plass. Vi kommer til å jobbe videre inn mot kommunen og andre for å se om vi kan få til en bedre løsning fremover, sier Konrad Sel fra Caravanmessen. Det jobbes i disse dager med å få på plass påmeldingsprosedyrer til messecampen. Det som er klart er at det vil bli “førstemann til mølla”-prinsippet som gjelder.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden