: Verdens største caravanmesse i gang | Din Fritid

Verdens største caravanmesse i gang

Caravan Salon i Düsseldorf er verdens største caravanmesse. Her finner du mer enn 600 utstillere og 2100 utstilte vogner og bobiler. Totalt 13 enorme haller fyller sirkuset, og på utsiden av messeveggene er det et folkeliv uten like.

Det fortelles fra arrangøren at det er 130 ulike merker representert, og det er godt over dobbelt så mange som man finner i Norge. Det sier noe om bredden, og veldig mange av disse er spesialisert. Her finner du ekstreme slide-outer, høye ekspedisjonsutgaver av firhjuls drevne lastebil-bobiler, linere hvor du kan ha en cabriolet personbil i garasjen, og så videre og så videre.

Største så langt

Alexander Kempe er pressesjef for messen, og han kan stolt fortelle at årets utgave, som er den 56. i rekken, var historiens største - på alle måter. I løpet av den halvannen lange uken messen varer er det forventet mer enn 200 000 besøkende på imponerende 214 000 kvadratmeter utstillingsflate. De 13 hallene utgjør til sammen 30 internasjonale fotballbaner, fullstappet med utstyr og tilbehør - og ikke minst nye skinnende og fristende bobiler og vogner.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden