: Caravanmessen 2015 en suksess! | Din Fritid

Caravanmessen 2015 en suksess!

Nå er den 20. Caravanmessen i rekken over, og messeansvarlig Konrad Sel kan fortelle at arrangøren er godt fornøyd med gjennomføringen. Utstillerne vi har snakket med var også svært godt fornøyd og flere rapporterer om større interesse og høyere salg enn toppåret 2014.


Konrad Sel fra arrangøren av Caravanmessen 2015 var godt fornøyd med arrangementet og tilbakemeldingene fra publikum og utstillere.

Positive tilbakemeldinger

– Flere utstillere har bedt om større plass for neste år, noe som gleder oss som arrangør stort, forteller Konrad Sel.

– Totalt kom det rett i overkant av 17.000 besøkende fordelt på fire dager. Det er en liten nedgang fra i fjor, men vi ser at barnefamilier og yngre par har økt noe fra i fjor. Antall enheter på messecampen har gått ned med over 140 enheter, og vi tror at uværet “Petra” kan ha gjort sitt til at flere valgte å ikke besøke caravanmessen. Når vi vet at de som bor på messecampen besøker messen 2-3 ganger så ser vi at dette slår ut på det totale besøkstallet. Neste års Caravanmesse arrangeres 15. - 18. september 2016 på samme sted.


Bobil & Caravan var som vanlig tilstede på Caravanmessen og feiret i år 20 årsjubileum.

Mange nye abonnenter

Magasinet Bobil & Caravan var som vanlig tilstede med egen stand, og det var til tider kø for å sikre seg et gratiseksemplar av siste utgave. Det ble også delt ut flotte premier, som for eksempel stoler og bord fra Isabella, kajakk fra Wee Caravan og fergebilletter fra Fjord Line.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden