Overnatting i Hvitsten: Retroplassen innfridde | Din Fritid
Overnatting i Hvitsten

Retroplassen innfridde

Engelske Jenny Harper og Anthony Newton likte godt retroplassen på Hvitsten, og kommer gjerne tilbake.

Les: Retroplassen

– Vi ville besøke Norge, kjøpte tur/retur billett med Ryanair fra Manchester til Torp for 260 kroner billetten, forteller Jenny Harper og Anthony Newton til Bobil & Caravan. 

Paret som begge jobber som paramedics i Røde Kors, i henholdsvis London og Newcastle, ønsket seg en langhelg sammen, og hadde planer for en vintertur til Norge.

– Vi planla først å dra til Oslo, men fant prisene alt for høye og var på jakt etter et stille sted. Da vi fant historien på nettet om den rosa brannbilen, var vi enige om at det var dit vi ville, sier Anthony der paret sitter i den røde stua i skogen.

For helgen ble ikke ”rosa”. Den rosa bilen og den turkise Citroen blir nemlig kun benyttet om sommeren. 

– Turen i leiebil fra Torp gikk raskt. Vi dro innom Oslo, men det var fort gjort. Det var ikke mye å se, og vi lengtet etter stillhet og ro, forteller Jenny, mens hun og kjæresten legger et puslespill fra 70-årene i den 70-talls innredede campingvognen. Interiøret er helt gjennomført, til og med musikken er fra riktig tidsepoke.

Jenny forteller at hun har overnattet i campingvogn en gang tidligere, men Anthony har vært mye i campingvogn og kan fortelle at han bodde sitt første halvannet år i en campingvogn.

– Dette er helt fantastisk. Vi begge hadde høye forventninger, men dette er helt topp og alt er innfridd. Nå er drømmen å ta ideen hjem til England og åpne en caravan- og bobil-Airbnb. Vi har ikke sett noe lignende der. Dette er en inspirerende retro opplevelse, sier det unge paret som ønsker å komme tilbake til Bilvrakhotellet på sommerstid.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden