Bobiltest: Rapido 8096 DF: Lys & luftig | Din Fritid
Bobiltest: Rapido 8096 DF

Lys & luftig

Rapido 8096 DF er i følge importøren deres mest populære modell i Norge for tiden. Bobilen er i stor grad tuftet på Rapidos lange tradisjoner, men noen overraskelser fant vi i vår test av jubileumsmodellen.

Rapido feirer for tiden 55-årsjubileum, og som seg hør og bør i bransjen markeres dette med jubileumsmodeller. En halvintegrert og en integrert med nytt møbeldesign, er Rapidos tilbud.

 

Moderne innredning

I denne testen skal vi se på 8096 DF der DF står for dobbelt gulv. En 7,5 meter integrert bil bygget på AL-KO-chassis. Den har mange kjente elementer, men den frittstående dobbeltsengen er elektrisk heve-senkbar og den er uvanlig romslig. Videre er sittegruppen utstyrt med to langsgående sofaer på hver side av bordet. Det gir en mer åpen, romslig sittegruppe...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden