Vogntest: Dethleffs c ́joy 390 QSH : Rimelig & smart | Din Fritid
Vogntest: Dethleffs c ́joy 390 QSH

Rimelig & smart

De ferskeste campingvognene på CMT-messen var to modeller i Dethleffs nye serie, c ́joy. Her får du en enkel, frisk og rimelig inngangsbillett til caravanlivet.

STUTTGART: På reiselivsmessen CMT i januar, tar caravanbransjen stadig større plass,og en god del produsenter benytter anledningen til å lansere nye modeller.Det skjer i et halsbrekkende tempo, hvor hver produsent får 25 minutter til sinpresentasjon-før journalistene løper til neste produsent.

 

Spennende

Vi tok oss tid med Dethleffs nykommer-for å ta inn over oss stemningen, og selv kunneoppleve vogna. Først gikk vi inn i c ́joy 410 QL, som har en interiørløsning med tverrstiltdobbeltseng helt foran. Sengen er plassert høyt, og det er...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden