Siv Elin (24): Med bobilen som fast adresse: – Forelsket i bobilen | Din Fritid
Siv Elin (24): Med bobilen som fast adresse

– Forelsket i bobilen

Jeg hadde ingen kunnskap om bobil, og det var mye nytt i begynnelsen. Men etter et år følte jeg meg trygg på det tekniske, og nå setter jeg enda større pris på det frie livet. Folk blir skikkelig overrasket når de hører at jeg stortrives med å bo fast i bobilen, stråler trønderjenta Siv Elin Sjøblom Sletvold, som gjerne kaller seg «hjemløs».

Siv Elin er akkurat kommet tilbake fra en måneds bobiltur i Nord-Norge når vi møtes for å høre hennes spesielle bobilhistorie.

 

– Det å ha bobil som fast bosted er ikke dyrt, her har jeg jo både bil og hus. Får jeg lyst til å jobbe et annet sted en periode er ikke det noe problem heller. Jeg jobber i Trondheim og tilpasser jobbene som...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden