Fricamping i Norge: Perler langs Namdals­kysten | Din Fritid
Fricamping i Norge

Perler langs Namdals­kysten

Kysten av Trøndelag er ikke på topplisten over steder å besøke med bobil i Norge. Her mangler kanskje de spektakulære fjellene du finner langs Helgelandskysten, i Lofoten og på Vestlandet, men det er fantastisk flott likevel.

Fjellene her er runde i formen – litt som i Rondane. Fordelen er at du kan gå fjellturer uten hjelm og klatresele. En annen fordel er at det sjelden er trangt om plassen.

Utenfor allfarvei

Namdalskysten er kanskje litt utenfor allfarvei. På vei nordover eller sørover velger man mellom E6 og Kystriksveien fra Steinkjer til Bodø. Ingen av disse tar med hele Namdalskysten. Kommer du sørfra vil det være fint å kjøre vest for Trondheimsfjorden og ta ferge over fra Agdenes til Brekstad på Ørlandet. Eller du kan ta Flakk-Rørvik fergen. Nordfra tar du av fra Kystriksveien (Fv17)...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden