Gratis bobilplass hos Perry & Williams Caravan: Vil gi noe tilbake til bobilfolket | Din Fritid
Daglig leder, Sverre William Olsen i Perry & Williams Caravan, gleder seg over mange overnattinger på den flotte helårsparkering firmaet tilbyr gratis til bobilfolket.
Gratis bobilplass hos Perry & Williams Caravan

Vil gi noe tilbake til bobilfolket

Bobil- og caravanforretningen Perry & Williams Caravan ved E6 i Råde tilbyr gratis overnattingsplass med tømmemuligheter. Din Fritid har sjekket ut tilbudet.

Er du på farten med bobil eller vogn fra Oslo-området og sydover langs E6 til Svinesund kan det være utfordrende å finne steder for vannfylling, tømming eller en plass å stå for natten. Spesielt vinterstid. Ja, det finnes bobilparkeringer og campingplasser, men ofte er sanitæranlegg og tømmestasjoner vinterstengte. Dette er velkjente utfordringer for mange av våre lesere når de farter rundt om i vårt langstrakte land.


Maks 2 døgns parkering.

Bidrar

– Vi vil gi noe tilbake til bobilfolket. Her kan du stå gratis parkert. Vi tilbyr en trygg plass å overnatte, siden hele området er videoovervåket. I tillegg er det gratis å benytte seg av dusj, strøm, tømming og vannfylling hele året, sier daglig leder Sverre William Olsen i Perry & Williams Caravan til Din Fritid.


Gratis benyttelse dusj og toalett.


Gratis strøm til 6 bobiler.


Helårs tømmestasjon.

– Det er selvsagt utgifter forbundet med å ha et slikt tilbud, men vi ser på det som en investering. Vi er ikke i tvil om at besøkende legger igjen penger lokalt her i området. Jeg har også hatt møter med Råde kommune for å få dem til å legge bedre til rette for bobilturistene. Reglene er jo slik at alle kommuner skal tilby tømmestasjon, men kommunen her svarer at de ikke har midler til dette. Et problem er de bobilene som står på vanlig parkering ved butikker og sentre her i Råde, der er det blitt observert at folk tømmer dotanken i nærmeste grøft. Det er klart at det vekker negative følelser hos befolkningen, noe som uten tvil går ut over bobilfolket, sier Sverre William.

Ikke skiltet

– Besøkende finner oss gjennom apper og etter anbefalinger. Vi har også vært i dialog med kommunen og Vegvesenet om skilting fra E6 inn til vår tømmestasjon, men de sier det er for langt unna E6 og at avkjøringen ikke er direkte nok til å få skiltet, forteller Sverre William.

På bobilplassen er det ofte fullt på sommeren. Opptil seks plasser har strøm, men det er overnattingsplass for mange flere bobiler på området.

– Vi ser at flere og flere bruker bobil som arbeidsplass og kontor. Det ser også ut som flere bruker bobilen hele året nå enn tidligere, for plassen er godt besøkt også vinterstid. Vi ønsker ikke “fastboende”, så vi har maks 48 timers parkering her. Det forventes også at besøkende forlater plassen slik de selv vil finne den. Vi rydder og steamer plassen om morgenen, men vi er jo ikke her hele døgnet. De som søler mest er de som har tømming av septik under bilen og ikke klarer å sikte ordentlig. Vi har derfor laget et oppslag hvor vi forteller at vi tar 1200 kroner for å rydde opp når det trengs, sier Sverre William.

– Vi merker at det blir noe ekstra handel av rekvisita fra overnattingsbesøket. Noen kikker også innom for å lete etter drømmebobilen eller drømmevogna. Alle er hjertelig velkomne til bobilplassen selv om de ikke har kjøpt bobil her, sier daglig leder i Perry & Williams Caravan, Sverre William Olsen, og legger til at selskapet på sikt planlegger å bygge et bobilhotell også.

Fakta

Perry & Williams Caravan
Mosseveien 60, 1640 Råde
Tlf. 69 29 40 90
www.williams-caravan.no
GPS 59.359301, 10.835910
Seks plasser med strøm
Åpen hele året, gratis
Dusj, toalett, strøm, vann og tømming
Videoovervåket
Gassautomat


Gassautomat for bytte eller kjøp.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden