Perry & Williams Caravan i Råde: En av landets største er offisielt åpent | Din Fritid
Perry & Williams Caravan i Råde

En av landets største er offisielt åpent

Før sommeren flyttet Perry Caravan og Williams Caravan sammen. Det splitter nye enorme bygget i Råde er et av landets største og mest moderne caravansentre. Men midt i høysesongen er det liten tid til å feire, så i slutten på september var det åpningsfest med gode kunder.


Et imponerende og innholdsrikt bygg, det er helt sikkert!


Bobiler og vogner står inne hele året.

– Vi merker at vi har blitt mye mer effektive, og det er spennende å kunne tilby våre kunder en lys og trivelig opplevelse - hele året. I de nye lokalene står alle bobiler og vogner innendørs i utstillingen, forteller en fornøyd Sverre Villiam Olsen til Din Fritid.


Det finnes gratis tømmemuligheter på området.

Det nye caravansenteret har et stort kundegrunnlag med hele 14 campingplasser innenfor en radius på 30 minutters kjøring. På den store parkeringsplassen er det etablert gratis bobilplasser med tømmemuligheter, og innendørs i de store utstillingshallene over to plan har softis-maskinen allerede rukket å bli et trekkplaster.

Den gedigne tilbehørsbutikken er stappfull av varer, men også flere utstillinger og miljøer for å bidra til å skape riktig camping-stemning.


Utstyrsbutikken er stor og innholdsrik.

Festen

Et skikkelig høydepunkt var åpningsfesten fredag 28. september. Her ble det servert fingermat, og det var muligheter for å se seg om i lokalet. Mange 2019-modeller var utstilt, og høydepunktet var konsert med bandet Østre Gasværk, som er et Gasoline-tribute band.


Østre Gasværk satte stemningen.


Det ble servert fingermat.

Perry & Williams Caravan AS

Omsetning 2016/2017: 99/107 millioner kroner

Budsjettert omsetning 2018: 120 millioner kroner

Eier: Sverre Villiam Olsen

Etablert: Williams: 1989. Perry: Tidlig på 70-tallet.

Antall ansatte: 16

Lokaler: 6300 kvm på 15 mål stor tomt

Merker: Dethleffs, Fendt, Globecar, Hobby, Roadcar, Sunlight

Eier også: Twin Caravans AS på Rælingen som selger Hobby og Fendt.

 

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden