Med bobil på ønskelisten:: Nærings­ministeren på besøk hos Askjems | Din Fritid
Salgssjef i Askjems Fred Karlsen i samtale med næringsminister Iselin Nybø.
Med bobil på ønskelisten:

Nærings­ministeren på besøk hos Askjems

På sin reise til ulike små- og mellomstore bedrifter denne uken, valgte næringsminister Iselin Nybø (V) i dag å besøke Askjems Camping-Center.


Næringsministeren og hele følget fikk blant annet presentert aktuelle salgstall av administrerende direktør i Askjems, Sverre Aamodt (stående).

Næringsminister Iselin Nybø (V) var svært interessert i hvordan bedriften og hele bransjen har blitt påvirket av Covid-19 situasjonen, og fulgte godt med da administrerende direktør i Askjems, Sverre Aamodt, presenterte svingningene i salgstallene denne våren og forsommeren. 

Askjems benyttet også anledningen til å snakke om bransjens ønsker om å få en stabil og forutsigbar avgiftspolitikk for årene fremover. Noe som regjeringen jobber med for tiden. Askjems tok til orde for at bobiler skal få sine egen kjøretøygruppe, og næringsministeren viste stor interesse for bransjens ønsker og behov.

Miljøvennlig

At bobil dessuten fremstår som miljøvennlig ferieform i følge forskningsrapporten fra Norsus (tidligere Østfoldforskning) i 2018 likte selvsagt næringministeren godt å høre. Personlig kunne hun fortelle at bybobil sto høyt på hennes ønskeliste, og at ferie i Nord-Norge sto på planen hennes i sommer. 


En opplagt næringsminister kunne fortelle at hun gjerne kunne tenke seg å tilbringe ferien i en bybobil.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden