Åpner to nye avdelinger:: Askjems ekspanderer | Din Fritid
Elisebeth Førli-Ekerhovd og Odd Arve Røed skal lede de to avdelingene.
Åpner to nye avdelinger:

Askjems ekspanderer

Askjems startet opp med bobilformidling i Vestfold på vårparten i 2019, og utvider nå virksomheten med to nye formidlingssentre av kommisjonsbiler i Bergen og Trondheim. – Formidling av brukte bobiler har vært en god strategisk satsing og en suksess for oss, forteller Odd Askjem til Din Fritid.


BERGEN: Dette er lokalene til Askjems Bobilformidling Vestland AS, hvor Elisebeth Førli-Ekerhovd blir ansvarlig.

– 1. juni er vi klare for å ta imot bobiler og klargjøre de for salg for kunde i våre to nye formidlingssentre, forteller styreleder og forretningsutvikler Odd Askjem, og fortsetter:

– I Idrettsvegen 144 på Straume utenfor Bergen åpner vi Askjems Bobilformidling Vestland AS, hvor Elisebeth Førli-Ekerhovd skal være ansvarlig. Den andre avdelingen, Askjems Bobilformidling Trøndelag AS, skal ledes av Odd Arve Røed, og har lokaler på Heggstadmyra 11 på Heimdal. Begge steder har vi fine innendørs lokaler hvor vi skal stille ut bobilene, forteller han.


TRONDHEIM: Dette er lokalene til Askjems Bobilformidling Trøndelag AS i Heimdal, som skal ledes av Odd Arve Røed.

Eksisterende består

Askjems Bobilformidling Vestfold og Telemark AS, har sine lokaler i Døvikveien 22 i Undrumsdal. Denne avdelingen har vært drevet av Frode Heum siden 2019, og bisto mange kunder med salg i sitt første driftsår. Denne avdelingen består også i år.

Enkelt å selge – trygt å kjøpe 

– Hva er konseptet til de nye avdelingene?

– I Askjems Bobilformidling hjelper vi kunder som skal selge sin bobil med hele prosessen fra vurdering og prissetting av bobilen, gjennomføring av funksjons-, gass og fukttest, fotografering og annonsering, gjennomføring av visninger og kontakt og oppfølging med interesserte kunder. Administrering av salg og finansisering - samt overlevering og opplæring av ny eier hører også med i prosessen vi tar hånd om. Bobilen blir overlevert kunde med garantibevis fra Norsk Bilgaranti, derfor er det også trygt å kjøpe hos Askjems Bobilformidling, avslutter Odd Askjem.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden