Regnskapsåret 2019/2020:: Omsetningen gikk ned for Trigano | Din Fritid
Regnskapsåret 2019/2020:

Omsetningen gikk ned for Trigano

Trigano-gruppen opplevde en omsetningssvikt på grunn av korona-nedstengingen sist regnskapsår. I prosent var nedgangen på 6,2 sammenlignet med forrige regnskapsår. Fjerde kvartal var derimot et lyspunkt. Gruppen satt inn maksimal produksjonskapasitet og endte med en omsetning på € 627,9 millioner. En økning på hele 33,7 prosent sammenlignet med samme periode året før.

Som for alle andre produsenter i bransjen stoppet Trigano produksjonen i flere uker på grunn av pandemien. I tillegg måtte de aller fleste distribusjonsnettverkene stenge på høysesongen. Denne situasjonen påvirket spesielt salget i Storbritannia, Italia, Spania og Frankrike, land der Trigano har de høyeste markedsandelene.

Salgsnedgangen i løpet av året var begrenset til 5,4% for bobiler og 11,3% for campingvogner. Levering av tilbehør til fritidsbiler (-1,4%) gikk kraftig ned i Frankrike og Storbritannia mens segmentet hadde fordeler av oppdriften i det tyske og nederlandske markedet. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden