Bilkirkegård i Sverige: Livet etter... | Din Fritid
Bilkirkegård i Sverige

Livet etter...

Bilkirkegården i Båstnäs i Värmland er blitt legendarisk, og flere bøker er skrevet om plassen. Fotointeresserte og bilentusiaster fra hele Europa besøker stedet.

Opplev hvordan naturen bryter ned de gamle bilene, bruk kameraet flittig, enten det er mobilkamera eller speilreflekskamera. Motivene er mange og spesielle. Her finnes mengder av biler fra 1950- 60- og 70-tallet. Saab, Ford, Volvo, Volkswagen og Opel, men også merker som Borgward, DKW, Panhard, Simca, Wolseley, Hillman, Standard, Moskvitch og Jowett.

En historiereise for bilinteresserte, for fotografer og kunstnere, en inspirasjonskilde. Det kommer hundrevis av interesserte og entusiaster til “Ivansson Bil & Motor” hvert år. De lar seg fascinere av de...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden