Fortsetter veksten:: Topcamp overtar Mosjøen Camping | Din Fritid
Campingplassen i Mosjøen, med Øyfjellet og et glimt av Merrahola, Vefsnfjorden i bakgrunnen.
Fortsetter veksten:

Topcamp overtar Mosjøen Camping

Mosjøen blir Topcamp-konsernets syvende destinasjon i Norge og ifølge daglig leder Thorstein Berg er det neppe den siste. Topcamp Mosjøen ligger idyllisk i utkanten av Mosjøen, med utsikt til Øyfjellet og gangavstand til sentrum.

– Det er med stor glede at vi overtar campingplassen i Mosjøen. Vi har ambisjoner om å investere og utvikle anlegget slik at det blir enda mer attraktivt. Ved markedsføring og synlighet under topcamp.no vil vi lokke enda flere gjester til Mosjøen. Vi har nå fått opp turtallet og kan avsløre at Topcamp vil vokse med flere plasser i relativt nær fremtid, sier daglig leder Thorstein Berg, som helst titulerer seg som dagli gleder.


Thorstein Berg, daglig leder og dagli gleder i Topcamp.

Tidligere eiere av plassen, Bård Bergrem og Per Kristian Nestvik har følgende kommentar til at oppkjøpet nå er i boks:

– Vi er veldig fornøyd med at en større aktør som Topcamp overtar og med sin styrke kan bidra til enda flere gjester til Mosjøen. Vi går nå begge inn som aksjonærer i Topcamp og er forventningsfulle og glade for å være med på utviklingen mot et helt nytt nivå for norsk camping.

Historikken

Topcamp startet med den anerkjente Hallingdal Feriepark og har siden blant annet tatt over og gjort betydelige investeringer på Bogstad Camping i Oslo og Sjøsanden i Mandal. Topcamp legger stor vekt på kvalitet, bærekraft og opplevelser. I tillegg satser kjeden på markedsføring og har nylig etablert felles bestillingssystem på topcamp.no, som er Norges største booking-side for camping.


Torbjørn Slåtto er kommersiell sjef i Topcamp, og gleder seg over at campingkjeden vokser.

– Gjennom vårt sentrale konsept og kommersielle arbeid skal vi få enda flere gjester til å komme til fantastiske Mosjøen, sier Torbjørn Slåtto, kommersiell sjef hos Topcamp.

Overtagelsen ble formellt fullbyrdet i slutten av mars. Transaksjonen gjøres av Topcamp AS, som er konsernets moderselskap. Campingplassen i Mosjøen vil ganske umiddelbart skifte navn til Topcamp Mosjøen. Nye skilt og ny dekor vil komme på plass før sommeren. Pizzarestauranten på campingplassen vil fortsette som Pizzabakeren.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden