Topcamp 2020: Gode opplevelser i 2021 | Din Fritid
Er du tidlig ute kan du nå få campingferien til halv pris (foto Topcamp).
Topcamp 2020

Gode opplevelser i 2021

2020 har vært et tøft år på flere måter, og ingen vet helt hvordan 2021 blir. Topcamp er en av de som tenker det kanskje ikke blir mulig å reise ut av landet neste år heller, og ønsker derfor å bidra til (fortsatt) gode reiseopplevelser i Norge, forteller de i en pressemelding til Din Fritid 

Topcamp gir derfor 50 prosent rabatt på camping (telt, vogn eller bobil) i perioden 1. januar - 17. juni i 2021 om du bestiller i år. Det gis også gratis avbestillingsbeskyttelse, slik at du får tilbake alle pengene om du avbestiller inntil en uke før ankomst (minus evt gebyr hos banken eller kort-leverandør). Se mer her (ekstern lenke, åpnes i separat vindu).

Topcamp har også publisert et nytt nettsted, hvor de samler alle sine seks campingplasser (Ekeberg Camping, Bogstad Camping, Hallingdal Feriepark, Mjøsa Feriepark Onsakervika Camping og Sjøsanden Feriepark) på ett sted, dette forenkler også bestillinger på de forskjellige plassene.

Vinn gavekort

Du har også muligheten til å vinne et gavekort på 2500 kroner ved å registrere deg på Topcamps epost-liste før 4. januar. De trekker ut 100 vinnere, så her er det store vinnersjanser! Om du ønsker å registrere deg, kan du gjøre det her (ekstern lenke, åpnes i separat vindu).

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden