Caravan Salon 2021: Hobby: Hobby Beachy Van | Din Fritid
Caravan Salon 2021: Hobby

Hobby Beachy Van

Perfekt for den unge målgruppen.

Vi kunne i forrige utgave av Din Fritid vise frem de første bildene av Hobbys spennende vognkonsept: Beachy. En enkelt utstyrt og lett vogn med et helt særpreget design, tilpasset en typisk ung målgruppe. I samme kategori er bybobil-messenyheten Hobby Beachy Van 540. Stikkord for denne nyheten er tøft design og formspråk, enkelt utstyrt (mangler for eksempel bad) og åpen interiørløsning.


Hobby har nærmest strippet sin nyhet Beachy for selv det mange mener er nødvendig utstyr, og lanserer en rimelig vognserie - med sterk fokus på design. På Caravan Salon viste de også fram en prototype på en bybobil med samme konsept.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden