Hekta på 2CV og Poletta: «Når man blir 66, da gjør man som man vil…» | Din Fritid
Hekta på 2CV og Poletta

«Når man blir 66, da gjør man som man vil…»

Mona og Ole Bjørn Espeland fra Konsmo har flere år igjen til de blir 66 år, men ekteparet trenger ikke Wenche Myhres legendariske sang for å «gjøre som man vil», som det heter i sangen. I sommer skal de kommende pensjonistene realisere sin mangeårige bohem-drøm og flytte inn i sitt lille hjem på hjul.


Mange dager og timer har ekteparet Mona og Ole Bjørn brukt i garasjen med å plukke fra hverandre bil og campingvogn for så å sette alt sammen igjen. Reparert, pusset, heklet og malt, alt klart for den store reisen.

Din Fritid treffer Mona og Ole Bjørn i full aktivitet i garasjen, en regnfull vårdag hjemme i det lille tettstedet Konsmo, som ligger inn i landet, en snau times kjøring...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden