Caravan Salon 2021: AL-KO: Lettvekter takler mer | Din Fritid
Caravan Salon 2021: AL-KO

Lettvekter takler mer

Disse fanget vår oppmerksomhet fra AL-KO på Caravan Salon.

Vi har flere ganger fortalt om AL-KOs lettvektschassis for campingvogner, Vario X. Understellet er utviklet for å spare vekt, noe som blir mer og mer viktig, ikke minst av miljøhensyn. 30 prosent (ca. 35 kilo) av chassisvekten er slanket takket være bikube-formen. Nå satser Adria hardt på det nye understellet, og benytter dette på hele sin Adora 2022-serie. Det er inngått en avtale om å fortsette implementeringen også på de andre vogn-seriene til Adria.

Nå også med veiefunksjon

AL-KO Mammut Evolution er en mover til campingvogn. Løsningen kan håndtere enakslede vogner med totalvekt opp til 2,5 tonn, og dobbeltakslede opp til tre tonn totalvekt. Vi vet alle hvor lett det er å pakke med seg mye når man har god plass, og dette gjelder ikke minst vogner. For å gi eierne bedre kontroll på vekten har nå moveren fått en ny og unik egenskap: Den kan veie campingvogna! Veieprosessen tar fem minutter, og oppgis av produsenten til å ha en feilmargin på kun fem prosent.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden