Skiferie med bobil: Vinterglede på hjul | Din Fritid
Skiferie med bobil

Vinterglede på hjul

Rundt fire av ti bobil- og vogneiere bruker doningen sin også vinterstid. Mange av disse spenner ski på beina. Det gjorde også Din Fritids utsendte i fjor vinter. Hvordan fungerte så bobilen som base for en skiferie for en familie på fire?

Vi brukte litt lenger tid på pakkingen enn normalt. Luer, hansker, akebrett, ski, støvler og staver må jo med. I tillegg mener jeg bålpanne og masse ved også hører med på en bobiltur på denne tiden av året. Husk også på å ta med rikelig med pledd. Vi har etter hvert samlet et knippe eldre pledd som kun er til utebruk. De tåler både røyklukt og et og annet gnisthull. De bidrar til at selv en vinterkveld foran bålet kan bli lang og trivelig!

...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden