Vinneren er kåret:: Dethleffs jubileumskonkurranse | Din Fritid
Vinneren er kåret:

Dethleffs jubileumskonkurranse

I forbindelse med sitt 90-årsjubileum lovte Dethleffs en gratis campingvogn til en av de som kjøpte nytt i jubileumsåret. Nå er den heldige vinneren kåret, og kjøpesummen refundert til den nederlandske familien Szarzec fra den lille byen Beilen sør for Groningen. 

Familien Szarzec kjøpte en Dethleffs Aero 500 familiecampingvogn i jubileumsåret 2021. Dethleffs-forhandler Reinders Rekreatie i Hoogeveen, sammen med Bart Haarman og Annette Kruythoff fra Dethleffs Nederland, overrakte nylig en symbolsk sjekk til Szarzec-familien.

Fritidskjøretøyspesialisten Dethleffs feiret sitt 90-årsjubileum i 2021 med en rekke kampanjer og attraktive jubileumsutgaver av sine tallrike caravan-, bobil- og bobilmodeller. Som en del av selskapets store jubileumskonkurranse, hadde Dethleffs tilbudt alle kjøpere av et nytt Dethleffs-kjøretøy i 2021 sjansen til å vinne tilbake fritidskjøretøyets fulle kjøpesum – inkludert alt tilleggsutstyr. Rundt 3000 deltakere som var påmeldt på forhånd til konkurransen var med i trekningen av premiene. 

– På vegne av hele Dethleffs-familien vil jeg gratulere herr og fru Szarzec hjerteligst med deres drømmecampingvogn og med å vinne tilbake hele kjøpesummen, sier Alexander Leopold, Dethleffs administrerende direktør. Jeg er glad på vegne av familen Szarzec og ønsker dem mange fantastiske og begivenhetsrike ferier i deres nye Dethleffs Aero Caravan.

– Da vi ble varslet om premien, kunne vi først ikke tro det, sier de heldige vinnerne. Vi hadde ikke engang tenkt på Dethleffs-konkurransen, og nå har vi faktisk fått hele kjøpesummen tilbake. Vi skal bruke gevinsten til å unne oss mange flotte og spesielle turer med campingvognen vår.

Dethleffs Aero 500 QSK campingvogn er spesielt populær modell blant familier, forteller Dethleffs. Som en av de nyeste campingvognseriene i Dethleffs-serien har den et aerodynamisk utformet eksteriør samt et tak, bak og foran laget av slitesterk GRP. Planløsningen med sentral spiseplass, fast dobbeltseng i front samt køyesenger og bad i bakkant er utviklet for familier som elsker å reise. I tillegg til de romslige oppholds- og soveområdene inkluderer kjøretøyet kjøkken med tre-bluss platetopp, stort kjøleskap og romslige uttrekkbare skuffer med myk-berøringslås. Om ønskelig kan Aero-campingvognen utstyres med en vinterpakke som også gjør den egnet for camping i den kalde årstiden.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden