Leie bobil og campingvogn: Inngår samarbeide | Din Fritid
Kåre Johan Røinås fra Campr og Ferda (t.v) og Jørgen Hjelm Bakkerud fra Gjensidige er synlig fornøyd med deres nye avtale.
Leie bobil og campingvogn

Inngår samarbeide

Nå inngår Gjensidige og Campr et forsikringssamarbeide som vil gjøre det tryggere og mer forutsigbart å leie/leie ut bobil og campingvogn.

Salget av bobiler og campingvogner har skutt i været de 2 siste årene. Det samme gjelder ønsket om å leie og leie ut disse når de ikke er i bruk.  

De aller fleste private utleieforhold fungerer fint, men ulykker og utfordringer kan skje. Da er det viktig med seriøse og forutsigbare aktører som gjør opplevelsen trygg for både utleier og leietaker. Airbnb er en slik aktør som mange har gode erfaringer med når det gjelder bosted på ferie. Men hva med campingmarkedet?  

– Med Campr har vi en klar ambisjon å være den beste delingsplattformen for privat utleie av campingvogner og bobiler. Med Gjensidige på laget kan vi tilby en trygg og forutsigbar utleietjeneste for både utleier og leietaker, sier daglig leder i Campr Kåre Johan Røinås.  

Campr er eid av Ferda, en landsdekkende bobil- og campingvognforhandler.  

Slik fungerer det 

Sammen med Campr har Gjensidige utviklet en enkel utleieforsikring som gjør at utleier i minst mulig grad blir påvirket av et uhell som skjer under utleie. Forsikringen dekker utleiers egenandel på kaskoforsikringen, eventuelle tapte leieinntekter og gir en kompensasjon for skaden som har skjedd. Utleieforsikringen er inkludert i alle leieforhold som gjøres på campr.no, og har en egenandel som belastes leietaker om uhellet skulle skje.  

 – Vi har prøvd å gjøre denne forsikringen så forutsigbar og enkel som mulig, sier Jørgen Hjelm Bakkerud, produktutvikler for Mobilitet i Gjensidige Forsikring.  

I bunnen ligger alltid utleiers ordinære kaskoforsikring i det selskapet kunden foretrekker. Den gjelder for både eier og eventuelle leietakere.

– Husk å kontakte forsikringsselskapet ditt og informer om at du ønsker å leie ut campingvognen eller bobilen din. Glemmer du det kan det bli avkortning eller en høyere egenandel ved en skade, minner Bakkerud om. 

 

Miljø og bærekraft 

Delingsøkonomi og bærekraft blir stadig vanligere og viktigere for folk. Ferda og Gjensidige ønsker å ta en aktiv rolle for å stimulere til bedre utnyttelse av materielle ting som allerede er laget, og bidra til at de som ikke ønsker å eie i stedet kan leie.  

– Ferda og Gjensidige har samarbeidet godt gjennom mange år. Når vi ble kontaktet av Ferda med spørsmål om vi kunne utvikle et produkt som ga Campr-konseptet deres økt verdi var vi enkle å be, sier Ingun Ranneberg-Nilsen, leder for Partner Privat i Gjensidige Forsikring.  

– Vi har trygget liv, helse og verdier i over 200 år. Det er ingen grunn til at vi ikke skal bidra til trygge gode initiativer som Campr også, legger hun til. 

For mer informasjon om Campr, se campr.no.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden