Tips til Norges-ferien:: Hit bør du reise med bobil i sommer | Din Fritid
Sveastranda camping ved Mjøsa er en av våre mange sommerperler. Foto Henrik Susort.
Tips til Norges-ferien:

Hit bør du reise med bobil i sommer

Bobil gir deg både en unik frihet og lav smittefare. Du kan kjøre (nesten) hvor du vil. I bilen har du kjøkken, soverom og oppholdsrom. Blir det kjølig kan du skru på varmen og etter en lang tur kan du ta deg en dusj. Men hvor skal du reise, og hva skal du oppleve med bobil? Din Fritid gir deg de gode tipsene:

På bobiltur er det du som er sjefen: Over din egen tid, hvor du skal reise og når du skal koke deg kaffe. Bobil innbyr til en aktiv ferie, men du kan like gjerne kose deg i campingstolen og nyte utsikten. Det første du bør tenke på er å finne trivelige omgivelser, kanskje til og med spektakulære! Din Fritid med bobil & caravan har i 25 år gitt råd til dem som ferierer på hjul, vi har samlet noen av våre beste tips her:


Dvergsnestangen er sørlandsidyll på sitt beste, med bademuligheter rett fra campingen og alle Kristiansands attraksjoner rett i nærheten.

For mange er en plass rett ved en sommerlig strand selve feriedrømmen. Ytterst i Kristiansands flotte skjærgård finner du Kristiansand Feriesenter, Dvergsnestangen. Plassen er et 5-stjerners feriesenter hvor det er lett å finne roen og bare nyte sommeren og alt den har å by på. Plasseringen med sjøen på tre kanter er virkelig unik, og her finner du en flott strand, lekeområder med vannsklie for barna og flotte turmuligheter for de voksne. Her kan du finne mer informasjon om plassen.

Finn din nærmeste caravanforhandler HER!

 


Rognstranda Camping i Telemark har flere korttidsplasser for bobil og vogn rett ved stranda.

Rognstranda Camping har nesten halvparten av plassene sine reservert for korttidsbesøkende. 35 av disse plassene ligger rett ved stranden. Når himmelen er blå og sola skinner på sandstranda og svabergene kan denne plassen konkurrere med nær sagt hvilket som helst eksotisk reisemål.


Ved Sørneset på Vega kan du bo midt i storslagen natur. Den ikoniske øya i bakgrunnen på bildet er Søla (432 moh).

Vil du kombinere strandlivet med fricamping? Her finner du utallige tips!


Hammerfest, et av våre favorittreisemål.

Bobil er også fantastisk til byferie. Her kan du lese om flere flotte steder for sentrumsnær overnatting med bobil.

Plukk fritt

Din Fritid har tusenvis av reisetips og praktiske råd. Bli gjerne abonnent her - det er deg som reiser med bobil vi lever av og for. Husk, det bare er å forsyne seg av alle opplevelsene der ute!. Norge er et fantastisk ferieland, fullt av muligheter! God tur!

På utkikk etter bobil?

Er du interessert i bobil, men synes det vanskelig å få oversikten? Les da denne guiden som handler om de ulike typene bobil: Integrert, halvintegrert, alkove eller bybobil.

Eller skal det være en reisevogn?

En av sommerens vinnere er lette og praktiske reisevogner. Vi har laget en rykende fersk oversikt over hva du bør legge vekt på, og hvilke modeller som finnes på markedet. Les mer her.

Fikk du lyst på bobil eller campingvogn? HER finner du din nærmeste caravanforhandler!

Foto: Dag W. Grundseth, Magne Klann, Tore Afdal, Henrik Susort og Kristiansand Ferisenter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden