Anja Robanke: Jeg tør ikke å la være | Din Fritid
Foto: Loise Bjørk
Anja Robanke

Jeg tør ikke å la være

Jeg bor fast i min bobil Walther. Her bor jeg alene, og nyter den store friheten enormt. Men det er også utfordringer med å leve på denne måten, og flere har spurt meg om hvordan jeg tør å leve slik. Mitt svar er alltid: Jeg tør ikke å la være.

Din Fritids lesere har de siste to utgavene blitt kjent med Anja Robanke. I denne artikkelen forteller hun om ulempene ved å reise og bo alene i en bobil.

Vendepunktet

En tur til Island ble virkelig et vendepunkt i livet mitt, og gjorde at jeg tok et stort sprang: I 2019 solgte jeg alt jeg eide og flyttet permanent inn i en bobil. Her arbeider og reiser jeg under mitt motto «work and travel». Det betyr at jeg har med meg mitt arbeid som grafisk designer når jeg reiser rundt i Europa. Jeg elsker den minimalistiske livsstilen, som gir meg en egen ro, og jeg elsker friheten...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden