Reis og jobb: Eventyrer på heltid | Din Fritid
Reis og jobb

Eventyrer på heltid

Eventyrlysten har blitt en livsstil for danske Anja Robanke. Hun bor i bobilen og hun jobber i bobilen. At hun i tillegg reiser med bobilen, er ikke så overraskende. Dermed kan hun bruke hele Europa som sin arbeidsplass.

– Min livsstil har nå blitt naturlig for meg, og jeg får så mye glede av den, forteller Anja. Jeg treffer henne på en bobilplass på Fyn. Her har hun vært på besøk hos familie. Jeg setter meg ned i det bakovervendte forsetet, samme sted hvor Anja tar imot sine kunder. Når det er snakk om fysiske møter da. For normalt foregår møtevirksomheten digitalt. Og man kunne gjerne kalt Anja for en digital nomade. Men reisegleden er i høyeste grad fysisk og handler om å møte nye mennesker og opplevelser.

Kreativ

Anja er grafisk designer. Men også fotograf, foredragsholder og...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden