Opplevelsen: Island forandret meg | Din Fritid
Opplevelsen

Island forandret meg

Hvem hadde trodd at jeg etter en ukes besøk på Island, skulle ende med at jeg solgte alt jeg eide og flyttet inn i en bobil? Islands råhet, intense vær og flotte landskap overveldet meg, og jeg ville ha mer. Jeg ville ut av hamsterhjulet og kjenne at jeg lever!

Jeg jobbet i flere år for et selskap i Sveits, hvor jeg var intern fast ansatt grafisk designer. Min daværende sjef har alltid vært fleksibel for at jeg kan jobbe ulike steder. Jeg tok ham på ordet da jeg kom hjem fra en uke på Island, høsten 2016.

– Kan jeg jobbe to måneder fra Island neste år, spurte jeg?

Jeg fikk ja til svar, og begynte å planlegge. Jeg fant vertsfamilier jeg kunne bo hos. Jeg leide bil og bodde i telt da jeg var på eventyr. Jeg jobbet fire...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden