: Daftö: Gratis internett i 2007 | Din Fritid

Daftö: Gratis internett i 2007

Den flotte fem stjerners campingplassen Daftö Feriecenter i Strømstad, kan nå tilby gratis internettoppkobling i hele 2007.

I 2007 kan man komme gratis på internettet på den svenske fem-stjernede campingplads Daftö Feriecenter i Strömstad

Etter en prøveperiode med fritt internett i 2006, har man bestemt seg for å la gjestene ha tilgang til fritt internett i hele 2007. Så man kan bare ta med seg den bærbare datamaskinen på campingturen, og så lett som bare det er man på nettet. Campingplassen har også datamaskiner som kan stilles til rådighet dersom man ikke selv har en.

Daftö Feriesenter er nå i god gang med å gjøre klart til den nye sesongen 2007. Plassen er åpen for overnatting, men all aktivitet er stengt. Restaurant Piraten har åpent noen dager i julen med julebord. Se mer på hjemmesiden eller kontakt personalet alle hverdager mellom klokken 09.00 og 16.00.

Les mer her: www.dafto.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden